Top

Bresser Spotting Scope Pirsch 25-75x100

  • Bresser Spotting Scope Pirsch 25-75x100
  • Bresser Spotting Scope Pirsch 25-75x100
  • Bresser Spotting Scope Pirsch 25-75x100
  • Bresser Spotting Scope Pirsch 25-75x100
449,00
per stuk
Product is momenteel niet leverbaar, informeer naar de levertijd.


Bresser Spotting Scope Pirsch 25-75x100

Super grote en lichtsterke lensdiameter van 100 mm!

De Bresser Pirsch 25-75x100 spotting scopes zijn speciaal ontworpen voor de vogelspotter en jager die veel kwaliteit voor weinig geld willen. Het gaat er bij deze gebruikers om dat er op grote afstand nog een grote detailherkenning zichtbaar is.Hieraan voldoet deze Pirsch telescoop helemaal. De telescoop is uitgevoerd met een volledig multi coated 100mm grote objectieflens en BaK-4 optiek. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden hoge vergrotingen mogelijk en er nog een helder contrastrijk beeld overblijft..

Scherpstelling:
De scherpstelling geschiedt via een uiterst soepel lopende scherpstelknop met een fijn scherpstelling. Het onderwerp kan hierdoor snel en haarscherp in beeld worden gebracht. Er kan scherpgesteld worden vanaf 6 meter tot oneindig.

Body:
De body is gemaakt van sterk rubberized ABS materiaal.De behuizing is volledig waterdicht en met nitrogeen gas gevuld, waardoor er ook bij regenachtige of vochtige omstandigheden het glas niet van binnenuit beslaat. In het midden van de  body zit een sterke metalen ring met statiefaansluiting. Deze ring kan losgedraaid worden, waardoor de body in elke gewenste "kijkpositie" weer vasgezet kan worden, zodat u ook b.v. vanuit de auto een makkelijke inkijk heeft. Dankzij de universele statiefaansluiting kan deze spotting scope op elk camera statief gezet worden. 

Vergroting:
Met het traploos instelbare oculair kan de vergroting naar behoefte en variabel van 25x tot 75x ingesteld worden.Dit houdt in dat  bij een vergroting van 75x een onderwerp dat op ongeveer 375 meter afstand staat, gezien wordt als op 5 meter met het blote oog.

Digiscoping:
Ze zijn ook geschikt voor digiscoping. Met behulp van de # 49-14910 digitale camera adapter de Luxe kan de digitale camera achter de body geplaatst worden. Bijna elke digitale camera of compacte camcorder kan hiervoor worden gebruikt.

Paraattas:
De spotting scope wordt in en fraaie paraattas geleverd, waarmee u direct  en snel de scope in gebruik kunt nemen en tijdens het gebruik ook nog de nodige bescherming biedt.

Algemeen:
Spotting scopes met deze specificaties vallen in de hogere categorie en worden veelal gebruikt door enthousiaste ornithologen, jagers, natuurliefhebbers en vogelspotters. De prijzen van de Bresser Pirsch spotting scopes liggen echter uiterst concurrerend in de markt  en kosten slechts een fractie van vergelijkbare modellen van andere leveranciers.

Veel kijkgenot...voor relatief weinig geld!

Leveringsomvang:
• Bresser Pirsch 25-75x100 Spotting Scope
• Paraattas
• Statiefaansluiting
• Draagriemen
• Lensbeschermdoppen
• Handleiding

Specificaties:
 Optisch design Porro
 Coating van het optiek Volledig multi gecoat
 Prisma's BaK-4
 Vergroting 25x-75x
 Objectief lensdiameter 100 mm
 Lichtsterkte 16,00
 Schemergetal 50,00
 Gezichtsveld op 1000 meter afstand 26 m
 Afmetingen 485x128x177 mm
 Totaal gewicht (zonder verpakking) 2400 gram
 Scherp te stellen vanaf 8 meter
 Waterdicht Ja
 Garantie 2 jaar


Artikelnummer: 4322000
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code